PARK ROAD N8, LONDON

Side extension and a massive roof light 

Status: Developed and completed working as Project Architect for and on behalf of Mulroy Architects

Location: London N8 Crouch End

Scope of works: Side Extension, Partial Refurbishment and Rear garden landscape

This is a semi-detached Victorian house, in which the principal aim was to convert the ground floor into an area full of light, connected to the garden. To achieve that, large picture windows were inserted into the rear façade, and a large skylight was made, extending over the whole of the dining-room. 

sky-light

In order to connect the patio to the dining-room, exposed brick was used in the interior, which receives light directly from the skylight, so that we find ourselves in an interior area, but with light and materials which give us the feeling of being outside. 

sky-brick-internal
internal-brick

We are always delighted to hear from you and to speak about your project